Vi bygger Lindhjem Gaard!

Kristin og Borgar – vinner av “Norges vakreste hjem 2017” er godt i gang med neste bygge- og oppussingsprosjekt!

Familien som nå har blitt til 3 med Teodor som siste tilskudd på stammen, har startet på sitt livs prosjekt på Lindhjem Gaard.
Gården har vært i Borgar families eie de siste 400 (!!) år og her bygger de nå drømmehjemmet som blir i tilknytning til gården.
Vi er stolte og glad for å få være med på prosjektet og drømmen til Kristin og Borgar om den ultimate boligen!

Det lages en reality serie om byggingen og vi gleder oss til å dele mye god informasjon rundt Scan Blokk alle fordeler med å bygge i mur!

Følg reisen her og på Studio Lindhjems Instagram konto

 

Episode 11 – WOW sier vi bare, sjekk ut hva som har skjedd på Lindhjem Gård i løpet av sommermånedene! Få tipsene til Borgar om både vedlikeholdsfritt hus og hvordan slippe å tenke på spikerslag bak gipsplater 🙂

 

Episode 10!
Pussing av huset er endelig i gang – sjekk ut forvandlingen som skjer på Lindhjem gård. Få også gode tips fra Murmester Åge Leth om hvilke tilbehørsprodukter som lønner seg å bruke.

 

Episode 9!
Kristin og Borgar begynner å nærmere seg plating av innvendige vegger – og her er det mange nyttige produkttips å få med seg!

 

 

Episode 8!

Lindhjem Gaard står nå ferdig murt i all sin prakt og vinduer er på vei! Sjekk ut hvordan de lekre vinduene levert av Harmonie, passer perfekt til murt bolig!

 

Episode 7!

Lindhjem Gaard skal gjøres varmt og godt – URSA isolering er levert i fullt trailer lass! Kristin er godt på vei i planleggingen av ulike flistyper – dette blir bare lekker smekkert!

 

Episode 5 er klar!
WOW – nå har det skjedd mye på Lindhjem Gaard! 2. etasje er snart ferdig murt og man kan nå virkelig se hvor vakkert dette bygget blir. Vi er imponert over murerne fra Åge Leth AS – maken til fremdrift. Her er det bare å lene seg tilbake å nyte:

 

 

Episode 3 er klar!
Hvorfor velger Kristin og Borgar å bygge drømmehuset i mur? Og klarer vi å finne strukturen og uttrykket Kristin er på jakt etter?

 

EPISODE 2 er ute 
Finner Kristin og Borgar det perfektet vinduet? Spennende – snurr film og finn det ut!

 

Første episode er klar – her er den!

Kontakt oss

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.