Om oss

En sikker samarbeidspartner siden 1987

BMC AS (Building Material Corporation) ble etablert i 1987 i Aalborg, Danmark. Vi bygget de etterfølgende årene en god distribusjon av byggevarer til både det danske og norske markedet. I 1989 ble datterselskapet BMC Tønsberg etablert og utviklingen i ettertid har vært meget sterk. I løpet at de neste årene ble det etablert en lang rekke selskaper og selskapet fikk konsernstatus i 1998.

BMC konsernets primære forretningsområde er produksjon og salg av byggevarer til det skandinaviske markedet. Utover dette har vi også etablert oss i shippingmarkedet for bl.a. å optimere våre logistikkmessige utfordringer. Vi fremstår i dag som en betydelig leverandør av byggevarer til det skandinaviske markedet. Vi har i tillegg til egen produksjon satset på et langvarig samarbeid med en lang rekke kvalitetsprodusenter på det europeiske markedet.

Våre produkter er kjennetegnet med sin høye kvalitet. Denne statusen er også sentral i all vår kontakt til markedet, direkte eller indirekte. Team BMC fremstår i dag som effektivt, åpent, tillitsfullt og ikke minst med evnen til å ta hurtige og effektive beslutninger.

BMC Trading AS er et selskap i GF Inveco konsernet som har aktiviteter i bl.a. byggevarer, shipping, spedisjon og eiendom.

Kontakt oss

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.