Ansatte

Gunnar Fantoft

CEO

Gunnar startet BMC i Danmark i 1987 og etter det har det ene prosjektet avløst det andre. Sjelden han sitter stille og mange ideer og tanker settes til verks – uansett hvor i verden han befinner seg!

Connie Nørgaard

CFO

Connie startet i BMC i 1992 som vikar, men har blitt siden. Og det er vi andre kollegene veldig glad for – for denne dama har peil på tall!

Gjermund Fischer

Daglig Leder

Gjermund er Daglig Leder i BMC Trading AS. Han begynte i BMC i 1998, så har lang fartstid og har ALLTID en kommentar på lur.

Marianne Sætren

Økonomiansvarlig

Marianne er vår eminente økonomisjef siden 2006. Hun har full styring på alle ansatte og tall.

Lars Espen Haugen

Markedssjef Øst

Lars er salgsansvarlig for belegningsstein og andre produkter innenfor utemiljø fra vår fabrikk i Svelvik. Godt humør (i Kina kaller de han bare Smiling Buddah!) og gode produktkunnskaper kjennetegner Lars.

Gunleik Hauge

Markedssjef Sør/Øst

Gunleik startet hos oss i 1999 – det vil si i forrige århundre! Han har hoved-ansvaret for for våre kunder i følgende område: Vestfold og Telemark, (tidligere) Buskerud og Agder.

Geir Mathiesen

Markedssjef Vest

Geir er en blid kar med gode produktkunnskaper! Han har siden 2010 vært ansvarlig for vår kunder i området fra Egersund og opp til Nordfjordeid.

Ketil Wold

Markedssjef Midt-Norge

Ketil har vært i Team BMC siden 01.01.01! Den lune trønderhumoren slår ofte inn og han har en forkjærlighet for teknisk dokumentasjon og spørsmål. Han sørger for at alle kunder i området fra Mosjøen og ned til Volda har det de trenger.

Andreas Lamo

Markedssjef Nord

Andreas er yngstemann i salgsteam og trives godt langt nord! Han er lokalisert i Harstad og har området fra Mosjøen til Nordkapp som sitt salgsområde.

Eva Aasberg

Inneselger

For Eva er service og god kundebehandling alltid i høysetet! Hun har siden 2005 hjulpet kunder med alt det de måtte lure på fra kontoret i Tønsberg.

Are Hellum

Teknisk support/Inneselger

Are er del av back-office teamet sammen med Eva og tar seg av ordreregistrering og teknisk support. En kløpper på å få ordrene hurtig ekspedert så ingen trenger vente!

Ole Christian Fjeld

Logistikk-/Transport ansvarlig

Ole startet på kontoret i Tønsberg i 2000 med ordremottak. Logistikk og transport er Oles store styrker, så det er hva han holder styr på i Team BMC idag.

Gro Henden

Regnskapsmedarbeider

Hvis du lurer på hvor du finner Gro, så gå etter plystrelyden eller den trillende latteren! Midt i blant debet og kredit finner du henne.

Tone Gulbrandsen

Regnskapsmedarbeider

Tone er nyeste tilskuddet i regnskapsavdelingen i BMC og vi er glad for å ha fått en så kunnskapsrik og blid ny kollega!

Lene Laursen

Logistikk/Ordremottak båt

Lene har siden 1997 (!) jobbet i BMC Danmark med logistikk og båttransport til Norge. Ingen er bedre på å utnytte og optimalisere kapasiteten på en båt enn det Lene er.

Maria Lynneryp

Logistikk/Ordremottak båt

Maria i BMC Danmark er godt opplært av Lene når det kommer til logistikk og båt. Hun finner alltid den beste løsningen for kunden!

Jon Dahl-Johansen

Lagermedarbeider

Da vi etablerte nytt logistikksenter i Oslo i 2005 var Jon den første som ble med på laget. Truck, lasting og lossing har denne karen full kontroll på!

Nina B. Fantoft-Seielstad

Marketing

Nina er del av markedsavdelingen og med sitt skarpe syn for detaljer sørger hun for kreativ markedsføring. Hun er også eksperten på film, i tillegg til at hun holder tråden i hele konsernets markedsavdeling

Linda Jensen

Marketing ansvarlig

Linda har ansvaret for marketing, grafisk design og sosiale medier. Hun har sans for detaljer og er det noe hun ikke får til, setter hun seg heller ned og lærer noe nytt enn å kaste inn håndkle. Dessuten er Linda en ganske god skuespiller, ta selv en titt på vår YouTube kanal.