Pressemelding Scan Shipping og SLP

Binder sammen Kyst-Norge og Europa

01. august tiltrer Kenneth Lindquist som CEO i Scan Logistic Partner AS. Han skal koordinere klimavennlige logistikkløsninger mellom Norge, Baltikum og kontinentet, og utvikle enda flere «grønne» terminaler.

Kenneth Lindquist har solid erfaring både med shipping, terminalløsninger, drift og dør-til-dør-løsninger. Han kommer fra stillingen som konsernsjef i Telemark Bilruter. Både Scan Logistic Partner AS (SLP) og Scan-Shipping Bergen AS er en del av porteføljen til det danske GF Inveco-konsernet, som satser sterkt på å knytte Norge enda tettere sammen med resten av Europa på en mer klimavennlig måte. Kenneth Lindquist er hentet inn for å lede satsingen på terminalsiden. I dagens utfordrende transport- og logistikkmarked ser SLP et stort potensial for dør-til-dør-løsninger som møter kravene til grønn omstilling i årene fremover.

Bærekraftige løsninger

SLP sine terminaler ligger i dag på Kneppeskjær i Oslo, i Mandal, Bergen og på Rødskjær utenfor Harstad. Samtidig som eksisterende terminaler videreutvikles og tilpasses den enkelte kundes behov, satser SLP på å utvikle samarbeidet med kolleger langs norskekysten og etablere flere nye terminaler.

Scan-Shipping Bergen AS har vært gjennom en rivende utvikling de siste årene. Flåten gjennomgår i disse dager et betydelig klimaløft og er klassifisert til fremtidens klimakrav. Samtidig har utvikling og samarbeid på redersiden bidratt til at kapasiteten er betydelig økt.

Skipstransport med en klimavennlig flåte kombinert med «grønne» terminaler langs norskekysten setter et betydelig mindre fotavtrykk enn massiv trailertransport – helt i tråd med myndighetenes ønske om å flytte tonnasje fra bil til skip.

Starter i SLP 01. august

Kenneth Lindquist ser frem til å starte i SLP i august.
– Jeg gleder meg veldig til å få være med på den reisen som har startet i konsernet. Den siste tiden har jeg vært engasjert i GLP, som er et avkom av Grønt Skipsfartsprogram. Det å få lov til å jobbe mot klimaløftene er utrolig motiverende i seg selv. Å lage sømløse og bærekraftige logistikkløsninger mellom land og sjø basert på kundenes behov og skape suksess for alle involverte, kunder som medarbeidere, er min drivkraft, sier han.

For spørsmål eller ytterligere informasjon, ta kontakt med:

Managing director Tormod Gotteberg, Scan-Shipping Bergen AS

Tel: +47 55 55 84 60
Mob: +47 97 193 700
Mail: tg@scanshipping.no

 

Kontakt oss

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.