Munch Brygge

Munch Brygge

Scan KR Mørtel – når kun det beste er godt nok!

Vinner av Oslo Arkitektforenings Arkitekturpris 2019
Les mer om begrunnelsen på bygg.no

En ny mulighet
Perfekt plassert på bryggekanten der Akerselven renner ut i Oslofjorden kommer Munch Brygge – ditt nye sted ved fjorden.

Munch Brygge preges av ekstra god kvalitet gjennom hele bygget, og de aller fleste leilighetene får fantastisk utsikt utover fjorden. De moderne byleilighetene er 2-, 3- og 4-roms og kommer i varierte størrelser fra 42 kvm til 136 kvm. Leilighetene får godt med naturlig lys inn, 1-stavs eikeparkett og vannbåren gulvvarme. Her får du direkte tilgang til byen og fjorden, og du flytter inn når alt står ferdig rundt deg.
Tekst: munchbrygge.no

Til Munch brygge leveres Scan Mørtel i skreddersydd farge for å passe perfekt til teglsteinen. Fargen er spesialdesignet av Lund+Slaato arkitekter, les mer om hva de skriver om Munch Brygge her.
Murerarbeidet med Scan Mørtel utføres av Mjøndalen Mur & Puss AS og vi var heldig å fikk være med gutta på jobb en varm sommerdag! Prosjektet er nå ferdigstilt og kan sees i hele sin prakt både fra sjø- og landsiden.

Scan Mørtel Mur og Puss M5 er kjent for sin gode kvalitet i flere tiår av proffen. Den har en smidighet som gjør den enkel å jobbe med, samt vesentlig lavere mørtelforbruk under muring som sparer tid og kostnader. Ønsker du å vite mer om Scan Mørtel og alle dens gode kvaliteter ta deg en tur innom House Of Builders på Alnabru i Oslo og besøk vår stand for å lære mer.

Fakta om prosjektet

Prosjekttype

Boligprosjekt

Arkitekt

Lund+Slaato Arkitekter

Utførende murarbeid

Mjøndalen Mur og Puss AS