Vi utvider Team BMC – er du vår nye kollega?

Vi i Team BMC søker DEG med byggeteknisk bakgrunn!

Om stillingen

Vi har behov for å styrke vår tekniske avdeling og søker etter deg som innehar en relevant byggeteknisk bakgrunn gjerne i kombinasjon med praktisk erfaring fra byggeplass. Stillingen er nyopprettet og skal bidra til å utvikle selskapets tekniske database innenfor hele produktsortimentet. Service og kundetilfredshet er noe vi i BMC setter høyt
og stillingen vil også være en del av back-office teamet med tilbud, ordrer og ettersalg via telefon og e-post.

Hva forventer vi av deg?

Vi søker deg som har gode kommunikasjonsevner, skriftlig/muntlig på norsk og engelsk, til bl.a. utarbeidelse av veiledninger, brosjyrer etc. i tett samarbeide med markedsavdelingen. Du er en selvstendig lagspiller med gode datakunnskaper innen Office 365 og Microsoft Dynamics. Du er omgjengelig, initiativrik, målrettet og mister ikke oversikten selv om dagen ikke ble som planlagt.

Hva kan du forvente av oss?

Vi er mellomstor bedrift med gode kollegaer som har fokus på å levere gode produkter og kvalitet til kundene våre, men samtidig ha det gøy på jobb!
Vi tilbyr utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et åpent og godt arbeidsmiljø, med en stor frihet til å fylle egen arbeidsdag. Konkurransedyktig lønn med god forsikrings- og pensjonsordning er selvfølgelig også en del av pakken!

Har du lyst til å vite mer om oss og hvordan det er å være vår kollega?
Vi hører gjerne fra deg!

Kontakt oss

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.