Fagtreff for håndverkere!

Byggmester og prosjektleder Christian Weltz reiser Norge rundt denne høsten på oppdrag fra Direktoratet for byggkvalitet for å holde foredrag om hvordan håndverkere kan unngå farlige stoffer på jobb.

Snu boksen og vri på tuben for å ta vare på egen helse, oppfordrer Direktoratet for byggkvalitet og Miljødirektoratet på en rekke fagtreff i høst.

House Of Builders er én av lokal-arrangørerene i år, og vi ønsker velkommen i vårt innovative showroom på Alnabru i Oslo -byggebransjens nye møteplass.

Første bud for å unngå helse- og miljøskadelige stoffer på jobb er ganske enkelt å vite hva du utsetter deg for.

– Snur du boksen, ser du eventuelle faresymboler med en gang, påpeker byggmester og prosjektleder Christian Weltz. I høst skal han være foredragsholder på fagtreffet «Jobb uten gift» for håndverkere landet over, på vegne av Direktoratet for byggkvalitet.

Praktiske tips og råd

Fagtreffene er et samarbeid mellom Direktoratet for byggkvalitet, Miljødirektoratet, Byggmesterforbundet og byggevarehandelen. Treffene er myntet på håndverkere som tar oppdrag for private boligeiere.

– Vi kommer med tips og råd om hvordan du finner ut hvilke farlige stoffer som finnes i ulike byggevarer, og hva du kan velge i stedet, forteller Weltz. Han har lang erfaring som håndverker og prosjektleder, driver eget firma og underviser i Mesterbrevutdanningens «Bli Mester».

Høstens treff følger opp de populære fagtreffene Lavenergiprogrammet og Direktoratet for byggkvalitet har arrangert de siste to årene. I alt 6500 håndverkere har deltatt på tidligere treff.

PROGRAM

KL. 10:00: HVA ER HOUSE OF BUILDERS

Kl. 10:15: FOREDRAG AV CHRISTIAN WELTZ

Kl. 11:00: QUIZ KONKURRANSE

Kl. 11: 15: LUNCH & MINGLING

Meld deg på eventet her

Kontakt oss

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.