Dalen Skole

Prosjektbeskrivelse:
Dalen Skole på Fetsund er første store byggeprosjektet hvor Scan KR Mørtel ble benyttet.
Totalt ble det murt ca. 500 tonn Scan KR Mørtel i farge grå.
Det er Fasadecompaniet som utførte muringen.

Utdrag fra bygg.no om prosjektet:

"Robuste flater – i tidlig prosjekteringsfase var byggherrens representant eiendomssjef Bjørn M. Bakken i Fet kommune opptatt av robuste flater som tåler en påkjenning. I den diskusjonen kom det opp bærende murverk. I tillegg bidrar murverket til inneklimaet på en positiv måte ved at det både absorberer og avgir fuktighet, tilføyer arkitekt Tor A. Andersen i Skjeseth og Solvang Arkitekter (nå Vindveggen Arkitekter AS).
Bærende murverk – bærende murverk i dette byggetrinnet består av skallmursvegger med geometriske forsterkninger. Teglen er forsterket med betong, der det er hensiktsmessig.
Taket i to-etasjesfløyen er i stålfagverk og takelementer. Enetasjespartiene med flatt tak har yttervegger av trebindingsverk og tak av korrugerte stålplater eller takelementer. I lavfløyen er taket bygget av stålkonstruksjon med et tverrstag og takelementer, forklarer Andersen."

Alle bilder er lånt av Vindveggen Arkitekter AS

Dalen skole_-_Fet_015Dalen skole_-_Fet_018Dalen skole_-_Fet_021Dalen skole_-_Fet_024 Dalen skole_-_Fet_026 Dalen skole_-_Fet_040Dalen skole_-_Fet_042Dalen skole_-_Fet_058Dalen skole_-_Fet_059Dalen skole_-_Fet_065     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prosjekt type:
Barneskole

Arkitekt:
Skjeseth og Solvang Arkitekter (nå Vindveggen Arkitekter AS).

Byggherre:
Fet Kommune

Vi er partner i House Of Builders

Forsidebilde HOB åpning

Nyhetsbrev